Hvor mange kroner har du liggende for i din indboks?

I 2017 har der allerede været dobbelt så mange ransomware-angreb, som der var i hele 2016. Det skyldes blandt andet, at It-kriminelle har fået let adgang til ransomware-produkter, som der anvendes til angrebene. Dermed er det ikke kun de store IT-kriminelle, der angriber, men også i højere grad mindre IT-kriminelle. Derfor er dine data udsat som aldrig før - og dermed har det aldrig være så vigtigt, at få taget backup.
 
I sender mange mails hver dag, og mange med vigtige informationer. Der skal kun ét forkert klik på en i en spammail, så kan du miste alle dine mails – og dermed vigtig data.
Du tænker måske, at dine mails ligger trygt i skyen, men hvis virus sletter dem alle, så er det ligegyldigt, hvor de ligger - medmindre der er taget en ekstern backup. Det er dit ansvar, hvis jeres Office 365 bliver ramt af virus, og I mister al data, og hvis du tænker, at det alligevel ikke er noget for jer, så tænk over følgende:
 
  • Hvad gør I, hvis I mister samtlige mails og data?
  • Hvad gør I, hvis en medarbejder kommer til at slette én enkelt, vigtig mail?
Hvis I har fået taget backup af jeres Office 365 kan I let få gendannet én eller samtlige mails, og dermed slippet I for frustrationer, hvis I kommer til at slette en vigtig mail.
 
Hos EliteWeb får du blandt andet:
 
  • Daglig backup
  • Hurtig gendannelse af tabt data
Kontakt os for at høre mere om backup af Office 365 på tlf. 70 27 09 00 eller [email protected]

Fjernsupport Mac