SEO

Søgemaskineoptimering - eller SEO som det populært kaldes - er en effektiv metode til at optimere din hjemmeside, så den kravler op mod de bedste pladser i søgemaskinernes resultater. Mange firmaer poster en masse penge i Adwords, der koster pr. klik, men i mange tilfælde kan søgemaskineoptimering af deres hjemmeside langt bedre betale sig. Når en side er optimeret, vil den nemlig af sig selv få en god placering på Google i de organiske søgeresultater, og derfor blive set af mange potentielle kunder.

Hos EliteWeb lægger vi meget stor vægt på, at de webløsninger vi leverer, opfylder alle de krav , som søgemaskinerne stiller for, at de kan indeksere webløsningen korrekt. Vi opdaterer os dagligt på, hvad der sker indenfor søgemaskiner og søgemaskineoptimering. 

Vi ved derfor RIGTIG meget om søgemaskineoptimering, men vi ved ikke alt - og vi kan ikke være eksperter til det hele. Derfor arbejder vi tæt sammen med en række eksperter inden for søgemaskineoptimering. Det er disse eksperter, vi overlader jer til, når vi ikke længere kan hjælpe jer. 

Fjernsupport Mac