Få os til at skrive jeres nyhedsbreve

Derfor skal du udsende nyhedsbrev

Det er altid nemmere at sælge til kunder, man allerede har handlet med, og derfor kan nyhedsbreve være en god måde at skaffe ekstra salg på. Ved at udsende nyhedsbreve kan du nå ud til kunder, der faktisk selv ønsker at blive kontaktet, og som allerede er interesseret i at høre, hvad du har af gode tilbud eller nyheder. Derfor er det en oplagt mulighed for at markedsføre din virksomhed og skabe lidt ekstra salg.

I er måske allerede på de sociale medier, hvor I deler tilbud og nyheder, men de opdateringer drukner meget let i nyhedsstrømmen, og bliver måske derfor slet ikke set af dine følgere. Et nyhedsbrev bliver liggende i indbakken indtil modtageren enten har åbnet den eller slettet det, hvilket vil sige, at de vil se det – uanset hvad de så vælger at gøre med det.

Udover interesserede modtagere så har du også en mulighed for at måle om nyhedsbrevene bliver åbnet, og hvem der åbner dem – og hvis du linker til en webshop, så kan du måle om dit nyhedsbrev fører læserne videre derind - og forhåbentlig i sidste ende fører til salg.

Endelig så kan nyhedsbrevene gøres personlige, da du kan dele dine kunder op i forskellige grupper, så du sørger for, at de kun får noget, der har interesse for dem.

Hos EliteWeb Denmark kan vi skrive jeres nyhedsbreve. Det eneste I skal tænke på er, hvilke gode tilbud og nyheder I gerne vil have ud til jeres kunder.

Kontakt os gerne på [email protected] eller 70 27 09 00 for at få et uforpligtende tilbud

Fjernsupport Mac