Uniconta fremtidens økonomisystem

uniconta

Uniconta fremtidens økonomisystem til din virksomhed - 100% cloudbaseret økonomisystem

Erik Damgaard har gjort det igen, manden bag C5 er på banen med et nyt lynhurtigt og 100% cloudbaseret økonomisystem, som giver plads til både individuelle og standardiserede økonomiprocessor.

Siden 1983 har Erik Damgaard udviklet økonomisystemer. Erik er manden bag både Navision C4 og C5, som langt de fleste danskere allerede har haft stiftet bekendtskab med. Erik har med Uniconta kombineret den nyeste teknologi fra Microsoft og det bedste fra de foregående systemer og samlet det i et.

Opret dig gratis her

Det eneste økonomisystem du har brug for

Uniconta er blevet et intuitivt økonomisystem, der opfylder alle virksomhedens behov indenfor bogholderi, logistik og projekt.

Målet har hele tiden været, at gøre det så nemt for brugeren som muligt. Med få enkle, men kraftfulde, funktioner får man et komplet overblik over virksomhedens økonomi - alt dette kan hjælpe med at gøre virksomheden mere effektiv og rentabel.

Uanset om du er en lille eller mellemstor virksomhed, revisor eller bogholder - så giver Uniconta dig mulighed for at drive din virksomhed effektivt.

  • Håndtér din økonomistyring, logistik og projekter
  • Mulighed for at oprette egne felter og kartoteker
  • Egne tilpassede skærmbilleder, flere åbne skærmbilleder
  • Rapportdesigner
  • Generer og download egne rapporter
  • Upload, e-mail og vedhæft elektroniske dokumenter og bilag i alle formater
  • Søgning på tværs af alle data
  • Åbent API til integration med andre programmer

Ikke bare endnu et cloud produkt!

Uniconta er ikke bare endnu et cloudprodukt - det er baseret på Microsoft teknologi. og derfor udviklet til nemt at indgå i dit nuværende IT-miljø - både i skyen og lokalt.

Uniconta er et standard økonomisystem, men det er gennemtænkt, og det er opbygget med fleksibilitet i hovedsædet. Du kan nemt tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder, så selvom det er et cloudbaseret standard produkt, så kan du stadig tilpasse Uniconta 100% til din virksomhed.

Erik Damgaards programmer har altid været kendetegnet ved en veludbygget værktøjskasse. Uniconta er ingen undtagelse.

Det er gjort nemt for Uniconta partnere, at udvikle tillægs- og integrationsløsninger. Det betyder, at selvom det er en standard økonomiløsning, så kan det tilpasses enhver brancheløsning.

Maksimal hastighed

Uniconta er en App, der afvikles ligesom Microsoft Office. Vi kører på PC eller Mac, men gemmer alle data i skyen. Det giver maksimal hastighed og ingen ventetider.

Glem alt om "glemte data" fordi skærmen er frosset, eller fordi browseren har logget dig ud. Med Uniconta er du ikke afhængig af en browser, det virker selvom internetforbindelsen skulle gå tabt. Uniconta kører som en app på din smartphone eller tablet, derfor skal du først installere Uniconta på din PC.

PC, tablet eller smartphone

Uanset om du bruger pc, tablet eller smartphone, har du altid adgang til brugervenligt design. Uniconta er nemlig opbygget i et responsivt design, således at løsningen tilpasser sig til den hardware, du bruger.

Konverting til Uniconta, enkelt og effektivt!

Uniconta har udviklet et standard konverteringsværktøj, til C5, Stones Summasummarum og e-conomics, der gør det sikkert og nemt at skifte.

Ved brug af konverteringsværktøjet kan man få konverteret alle sine poster fra finans, debitor, kreditor, lager, ordre og indkøb samt dimensioner og medarbejdere: Historikken er gemt og brugbar i Uniconta fra første sekund.

Hos EliteWeb har vi lavet et konverteringsprogram fra WinKompas til Uniconta - dette giver mulighed for en komplet konvertering af alle data fra WinKompas. Kontakt os for nærmere information herom.

Prøv Uniconta helt gratis

Ingen binding eller upfront betaling - du kan prøve Uniconta på dine egne data - helt gratis. Få mulighed for at lære alle moduler og funktionaliteten at kende - med data du kender. Du kan også prøve helt forfra med nye data - gratis. Det er først, når du tager Uniconta i brug, at du skal begynde at betale.

Har du konverteret egne data, og ikke ønsker at anvende Uniconta, bliver disse data automatisk slettet efter en periode uden aktivitet.

Landsdækkende partnerkanal

Uniconta understøttes af en professionel og landsdækkende partnerkanal, så du altid kan komme i kontakt med en ekspert.

Uniconta - 100% cloudbaseret.

Opret dig gratis her

Fjernsupport Mac