e-timer - Winkompas Timesagstyring

 

e-timer udviklet af EliteWeb

Vi har udviklet et simpelt, brugervenligt timesagssystem, som samler alle administrative opgaver i samme program. Vi ønsker, at gøre arbejdsdagen nemmere og mere overskuelig, hvad angår papirarbejdet og det er derfor slut med fysiske dagssedler, uorganiseret sagsstyring samt administrativt tidsspilde. Med EliteWeb timesag vil du opleve hvor simpel det kan være, at håndtere timeforbrug, materialeforbrug samt dokumentation for hvert enkelt projekt, der bliver udført.
Vores mål har fra starten været at lave et produkt som er simpelt og funktionelt og på den måde gøre hverdagen meget enklere hvad angår administration – og det er lykkedes. Vi har sørget for, at der er fokus på det rigtige.

Kvalitetssikring

Når du bruger EliteWebs timesagssystem, så har du muligheden for at dokumentere igangværende arbejde med upload af billeder og du kan på den måde kvalitetssikre arbejdet uden omfattende beskrivelser, men dog med muligheden for at tilføjet tekst. Dette skaber tryghed og tillid hos kunden, samt giver det en faglig kvalitet i virksomhedens arbejdsmetoder.

 Winkompas og Office 365

Med EliteWeb Timesag vil du arbejde med et produkt, som er 100% integreret med dit økonomisystem Winkompas hvilket er med til, at gøre arbejdsgangen fra udført arbejde til fakturering meget simpel og tidsbesparende. Medarbejdere vil kunne indtaste alt vedrørende en opgave, tilføje billederog på den måde kvalitetessikre og til slut sende det direkte til Winkompas, hvor bogholderen kan fakturere kunden – og alt sammen ligger digitalt. Det er brugervenligt, simpelt og tidsbesparende.
EliteWeb Timesag er ligeledes 100% integreret med Office 365.

Fakturering

Vi har med timesagssystemet sørget for, at tiden bliver udnyttet på bedst mulig vis. Du vil med brugen af dette kunne registrere timer, anvendte materialer samt kvalitetssikre på få minutter og sende det direkte fra programmet til økonomisystemet, klar til fakturering. Ved brug af EliteWeb Timesag bliver dine arbejdssedler digitale og ingen oversete detaljer, da man kan lukke sagen hos kunden. Dette er ikke kun til gavn for virksomheden, dette medfører også en tryghed og glæde hos kunden, da de ved de får en faktura som er nøje afstemt.

Ikke branchespecifik

Timesagssystemet er ikke udarbejde til ét specifikt erhverv. Med EliteWeb Timesag får du et program som er skræddersyet til det travle erhvervsliv, hvor effektivitet og tryghed er samlet i ét. Timesagssystemet er et værktøj som gør det simpelt, at håndtere dagligdagens administrative opgaver simpelt og effektivt.

 

Vil du vide mere omkring EliteWeb Timesag, så kontakt os allerede i dag på 7027 0900 eller på [email protected] og lad os fortælle dig mere omkring hvordan vi kan være med til, at gøre hverdagens administrative opgaver til en leg. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Fjernsupport Mac