Heimdal er hadet af hackere

Selv om man har antivirus, er forsigtig, og bruger sin sunde fornuft, når man færdes på nettet, så er det ikke altid det er nok til at holde hackere væk. Og selv om hackere konstant finder nye huller i IT-systemerne, så skal de ikke have det nemt. Derfor er det vigtigt altid at sørge for, at de programmer du anvender mest er opdaterede. Her er det en fordel at gøre brug af Heimdal Security.

Du har sikkert opdaget, at der ofte er opdateringer til de programmer, du bruger. Får du altid opdateret dem lige med det samme? Hvis du ikke opdaterer dine programmer åbner du automatisk døren for, at de IT-kriminelle kan finde hullerne i dem, og bryder ind i dine data.

Med Heimdal Security skal du ikke bekymre dig om hele tiden at opdatere dine programmer – det gør Heimdal automatisk for dig med det samme, der bliver frigivet opdateringer fra programmets side. Dermed er du sikker på altid at være fuldt opdateret, og have en så høj sikkerhed som overhovedet muligt.

Heimdal er altså det perfekte supplement til dit antivirusprogram, og gør det ekstra svært for de IT-kriminelle at hacke dit system, og sjæle dine data.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om Heimdal på enten 70 27 09 00 eller [email protected]

Fjernsupport Mac