WinKompas fra Visma

WinKompas økonomisystem

EliteWeb har meget stor erfaring med økonomisystemet WinKompas - EliteWeb supporterer både WinKompas Finans og WinKompas Detail.
Herudover har EliteWeb stor erfaring både som udvikler og bruger af forskellige økonomisystemer. Men vores primære fokus ligger på økonomisystemet WinKompas 3 fra Visma (tidligere FK-Data)

Udover WinKompas har vi specialister tilknyttet, som kan udvikle, programmere og optimere i Microsoft Dynamics Nav. Kontakt os for mere information herom.
 
WinKompas
WinKompas er særligt anvendelig for dig, der ønsker en effektiv, brugervenlig og fleksibel løsning til en konkurrencedygtig pris. I WinKompas er der rig mulighed for udvidelse og tilpasning til netop dit behov. Det giver overblik over din virksomheds økonomi. og sikrer en gennemsigtighed, som gavner dine forretningsgange.

WinKompas Webshop

Vi har i EliteWeb udviklet et integration til udveksling af data mellem hjemmeside/webshop til WinKompas. Det betyder, at vi kan opsætte en Webshop som er fuldt integrerbar med Winkompas. Men det behøver ikke kun være en Webshop, vi har lavet en masse andre løsninger med integration til WinKompas. Har I brug for, at jeres kunder kan logge ind og hente deres faktura, eller blot opdatere deres stamdata, så kan vi også hjælpe.
 
Kontakt os for at høre nærmere - vi kan skræddersy en løsning fra 19.500,-, så det behøver ikke koste en formue at få en ekstra salgskanal koblet på din virksomhed.

WinKompas Online
Vi tilbyder WinKompas som en hosted løsning. Det betyder, at du slipper for at tænke på backup, sikkerhed og alt, hvad der hører med, når man selv skal drifte sin løsning. Fra kun 319,- pr. mdr. overlader du driften af WinKompas til os - du logger bare på via internettet, uanset hvilken computer du sidder ved.

Ring for at høre nærmere 70 27 09 00
WinKompas Detail

En WinKompas Detail løsning er til dig, som har en mindre butik. og som ønsker et komplet POS system.
Kontakt os for mere information herom.

WinKompas hjælp og support

Har du brug for hjælp til din nuværende WinKompas installation, så er vi klar til at hjælpe. Du er også velkommen til at kigge på vores WinKompas FAQ - her ligger en masse gode tips & tricks.

WinKompas og Crystal Reports 
WinKompas benytter Crystal Reports som dokumentgenerator. Læs mere om Crystal Reports her 

Fjernsupport Mac