EliteWeb WebManager CMS

CMS er en forkortelse for Content Management System. Et system der gør det muligt for dig som bruger, at redigere indholdet på din hjemmeside. Alt det kræver for dig, er en internetadgang, og det er nemt og hurtigt.

EliteWeb har gjort op med statiske og uhåndterlige hjemmesider. Vi har udviklet WebManager CMS, der gør dig i stand til at ændre, opdatere, udvikle og vedligeholde din hjemmeside - nemt og hurtigt.

FOR DIN SKYLD
WebManager CMS er udviklet med brugervenlighed for øje. Det er derfor et nemt og overskueligt system, som gør det muligt at redigere tekst, indsætte billeder og opdatere din hjemmeside - og det kan du gøre, uden at være en ørn til webprogrammering.

GÅ DET EKSTRA SKRIDT
WebManager CMS leveres som en grundpakke, der imødekommer langt de flestes behov. Men for de der ønsker at tage det ekstra skridt med WebManager CMS, er der mulighed for ekstra moduler og endda kundespecifikke moduler til en opgave.

 

WEBMANAGER

Hvad hjælper det at investere mange tusinde kroner i en hjemmeside, hvis dine kunder ikke finder den? Med det som udgangspunkt har vi udviklet WebManager.

Med WebManager får du en hjemmeside, som er synlig på nettet - også for dine kunder. Vi har gennem 10 år arbejdet med hjemmesider, og vi har fået en masse knowhow omkring søgemaskineoptimering (SEO). Vi ved, hvad der virker og hvorfor – og med WebManager kan du selv ændre, opdatere, udvikle og vedligeholde din hjemmeside - uden programmering, uden programmer og uden problemer - samtidig med at siden overholder krav til søgemaskiner.

Ingen programmering

WebManager er et enkelt og brugervenligt Content Management System, som giver dig mulighed for at redigere alt indhold på din hjemmeside med få og enkle værktøjer - uden nogen form for programmering.

Ingen programmer

Med WebManager foregår alt arbejde online. Du skal ikke købe og installere dyre eller komplicerede programmer, og du kan foretage dine opdateringer fra en hvilken som helst computer med internetadgang.

Ingen problemer 

WebManager er udviklet med brugeren for øje. Det betyder, at systemet er enkelt, overskueligt og nemt at bruge. Med udgangspunkt i en række velkendte værktøjer kan du pege og klikke dig til en bedre hjemmeside på få minutter.

Peg og klik dig til en bedre hjemmeside

Færre udgifter 

Med et Content Management System som WebManager er du ikke længere afhængig af ekstern hjælp i form af programmører eller webbureauer. Du har selv kontrollen, og bestemmer selv hvornår, hvordan og hvor meget, der skal ændres. Det betyder væsentlige besparelser.

Mindre ventetid

Når behovet opstår kan du ikke altid vente på at få din hjemmeside opdateret. Med WebManager er der ikke langt fra tanke til handling, og en opdatering er kun få klik og få minutter væk. Når du har logget ind i systemet, har du mulighed for at foretage enhver ændring du måtte ønske - hurtigt og enkelt.

Færre bekymringer

Med WebManager har du fuld kontrol over din hjemmeside, og du behøver ikke bekymre dig om, hvornår din hjemmeside bliver opdateret igen, eller om du risikerer at miste mulige kunder i mellemtiden. Og du skal ikke sætte dig ind i alverdens koder, programmeringssprog eller programmer. Du kan bare pege og klikke dig til en bedre hjemmeside.

Bliv synlig på nettet med webmanager

Det kan være svært at forestille sig, hvor mange hjemmesider der findes, men én ting er fælles for dem alle: Uanset hvor god en hjemmeside du har, er den intet værd, hvis den ikke bliver set. Med en god placering på søgemaskinerne er dine chancer for at få besøgende til din hjemmeside meget større.

WebManagers søgemaskineoptamering

WebManager følger Googles retningslinjer for søgemaskineoptimering (SEO). Kildekoden bag hver eneste hjemmeside i WebManager er således optimeret til søgemaskinernes kriterier. Endvidere giver WebManager dig mulighed for at tilknytte vigtige ting som titel, MetaTags samt Meta-Description til hver enkelt side, linke på kryds og tværs af siderne og oprette et site map. Alt sammen noget som giver dig bedre placering på søgemaskinerne og gør dig mere synlig på nettet.

Hos os har vi ét produkt og ikke noget med stor, større, størst. Hos os får du alle de moduler, som ligger tilgængelig i vort system til en fast pris – herunder er en liste over alle de moduler, som følger med, når du køber WebManager.

Word lign. editor til redigering af tekster, tabeller m.m

Med vores WYSIWYG editor kan du redigere tekster, indsætte billeder, oprette tabeller osv. Ligesom hvis du sad og arbejdede i et word dokument.

Mulighed for flere typografier

Du har mulighed for selv at oprette stylesheets, så alle tekster m.m. på hjemmesiden altid fremstår ens.

Ubegrænset antal sider 

Hvorfor være begrænset? Med WebManager kan du oprette alle de sider, du har behov for, uanset om dit site er på 15 sprog og 1000 sider.

Mulighed for flere bruger i administrationsdelen 

WebManager er bygget til at kunne håndtere MANGE sider, og på flere sprog. Derfor er der ofte behov for at mere end én webredaktør kan arbejde i systemet. I WebManager er der ingen begrænsning for, hvor mange brugerkonti der oprettes.

Site map 

Med et sitemap får dine brugere hurtigt et overblik over alle dine sider. Samtidig hjælper det Google med at indeksere dine sider.

Breadcrumps 

Som du kender det fra utallige hjemmesider. Det giver et hurtigt overblik over, hvor man befinder sig på sitet. Eks.: Produkter | Vinkelsliber | El | Bosch

Søgemaskineoptimering

WebManager giver dig mulighed for at tilknytte vigtige ting som titel, MetaTags samt Meta-Description til hver enkelt side, linke på kryds og tværs af siderne og oprette et sitemap. Alt sammen noget som giver dig bedre placering på søgemaskinerne, og gør dig mere synlig på nettet.

Integration til WinKompas (flexshop)

Med fuld integration til Visma WinKompas, kan du hurtigt komme i gang med en webshop. Systemet er fuldintegreret med WinKompas, så alle produkter trækkes direkte fra lagerkartoteket i WinKompas. Du bestemmer selv, hvor mange produkter du ønsker at vise i butikken.

Statistik 

Hos os er holdningen; hvorfor opfinde den dybe tallerken to gange? Mange af vores konkurrenter bryster sig af store forkromede statistiksystemer, som kan alt. Vi har gennem mere end 10 år lært at den eneste reelle virksomhed, som kan levere en ordentlig statistik er Google - derfor lader vi dem om det. WebManager tilknyttes altid en konto til Google Analytics. Med Google Analytics kan du måle ALT!

Fjernsupport Mac